De SEBECO dienstverlening bestaat uit:

Inboundprojecten

Opvangen van overflow

SEBECO vangt de overstroom aan oproepen op. Wij garanderen een vlotte en grondige dienstverlening voor uw klanten, waarbij alles zorgvuldig geregistreerd wordt. U hoeft zich verder dus geen zorgen meer te maken!

Helpdesk en customer care

SEBECO is een expert in front office communicatie. Klantgericht en oplossingsgericht communiceren is onze passie. Onze callagents doen er dan ook alles aan om steeds een antwoord te kunnen formuleren op de vragen van uw klanten.

Emergency
support

Voorzie het onvoorziene dankzij ons ‘Emypoint’. SEBECO biedt u een 24/7 emergency contact service met een 0800 oproepnummer die de externe en interne communicatie van uw bedrijf ondersteunt bij crisissituaties.

Campagnes en e-commerce

Onze callagents staan dagelijks paraat om uw (media) campagnes en responsen op te vangen. Samen met u werkt SEBECO een succesvolle e-commerce strategie uit, slim en gericht op samenleving waar we vandaag de dag in leven.

Outboundprojecten

Enquêteren en marktonderzoek

De markt kent voor SEBECO geen geheimen. Onze jarenlange expertise zorgt voor gerichte vragen en gevatte antwoorden bij het enquêteren en onderzoeken van de markt.

Marketing-databases

SEBECO is expert in het opbouwen en verwerken van (marketing) databases. Daarnaast verrijken onze callagents uw (marketing) database zodat de inhoudelijke waarde steeds geoptimaliseerd blijft.

Prospecteren & afspraakplanning

Zelf prospecteren moet u als bedrijf voortaan zelf niet meer doen. Dat doen onze callagents voor u. SEBECO plant ook meteen een afspraak in, zodat iemand van uw salesteam snel bij hen langs kan.

Televerkoop & telemarketing

SEBECO is jaar en dag gespecialiseerd in het succesvol verkopen van uw producten via digitale kanalen.
Wij helpen u om een succesvolle telemarketing-campagne op te zetten en uit te voeren.

Coaching en consultancy

Coaching

SEBECO is een door de Vlaamse Overheid erkend innovatie- en organisatieadviseur en recruterings-agentschap (VG 720/B) voor contactcenter agenten, (zorg)helpdeskoperatoren, supervisors en managementprofielen. Wij zetten sterk in op de ontwikkeling van competenties. Wij helpen uw arbeidsinrichting vanuit een ander perspectief te bekijken.

Strategiebepaling & consultancy

SEBECO helpt om de behoeften van uw klanten te analyseren. Eén van de basiselementen is het gedrag van uw klanten die wij via enquêtes achterhalen. Op die manier ontwikkelen wij uw direct response promotieacties via radio, tv, internet en geschreven pers. SEBECO ondersteunt uw projecten en faciliteert de innovatie van uw processen, systemen, werkplekken en mens.

Zoekt u een luisterend oor? 

Dagelijks uw babbelmaatje de MI.BABBELAAR aan de telefoon?

Heeft u behoefte aan een luisterend oor om uw verhaal te vertellen? Wil u een dierbare herinnering en een verrijkend contact met uw babbelmaatje de MI.BABBELAAR delen? Of een fatale gebeurtenis, een netelig probleem, een dominerende gedachte, een stimulerende fantasie? Zou u het fijn vinden wat meer aandacht en extra steun te krijgen?

Voel uzelf gekoesterd en stel zo ook uw familie, vrienden en naasten gerust. Milou, Marc, Marie, Michael, Mimi, Maarten of Marleen maken tijd voor een MI.BABBEL. Zij zijn de vertrouwenspersonen en de stem van de MI.BABBELAAR.

Met een gesprek in de ochtend bij het ontbijt, in de namiddag tijdens uw koffiemoment, ‘s avonds voor u slapen gaat of op zondagmiddag als u alleen thuis bent, krijgt u met de MI.BABBEL een geruster en veiliger gevoel en gunt u zichzelf een extra dosis aandacht.

mi.babbel

tim

Maak kennis met tiof het totaal artificieel intelligente marketingplatform. Of laat u bijstaan door ons behulpzaam team en wij zoeken samen met u naar een gepersonaliseerde aanpak voor uw bedrijf.

Wanneer connecteert u met tim?

Waarom tim?

Met tiontwikkelt u het digitaal en sociaal innovatief vermogen van uw organisatie door middel van fygitale en narratieve kracht.


Hoe werkt tim?

Met tiwerkt u van enkelvoudig naar meervoudig en creëert u een extra financiële waarde en een klantbindende factor.

Probeer tim nu uit!

Ik heb een vraag over de dienstverlening!