Contacteer ons

Telefoon +32 9 223 32 40
BTW nummer: BE0432.847.355
Open van maandag tot vrijdag op afspraak
Wij zijn gesloten op zon- en feestdagen.

Hoe vindt u ons?

Met de trein
Station Gentbrugge, op 8 minuten stappen van SEBECO. Neem de Robert Rinskopflaan met het viaduct van de spoorweg aan uw linkerkant, daarna blijft u de spoorweg volgen in de Leo Tertzweillaan. U komt uit in de Kerkstraat, recht tegenover de ingang van het bedrijventerrein waar SEBECO gevestigd is.

Met de bus
Halte Tweekapellenstraat op buslijn 3 Mariakerke Gentbrugge, op 3 minuten stappen van SEBECO. Volg de Tweekapellenstraat richting Brusselse Steenweg. U komt uit in de Kerkstraat, recht tegenover de ingang van het bedrijventerrein waar SEBECO gevestigd is.

Met de tram
Halte Van Lokerenstraat op tramlijn 21- 22, op 8 minuten wandelafstand van SEBECO. Neem de Louis Van Houttestraat. U komt uit in de Kerkstraat (u draait naar rechts), die u volgt tot voorbij de brug onder de spoorweg. Daar is recht vooor u de ingang van het bedrijventerrein waar SEBECO gevestigd is.

Met de auto, van Brussel of Oostende (E40)
Op het verkeerswisselaar in Zwijnaarde neemt u de E17 richting Antwerpen. Neem afrit 10 Gentbrugge. U komt op de Brusselse Steenweg (N9) en neemt links richting Gent. Ga bij de eerste lichten rechtsaf in de Land Van Rodelaan. Daarna neemt u de derde straat links, de Robert Rinskopflaan, naast de spoorweg. U blijft de spoorweg volgen tot u aan een T-splitsing komt (Kerkstraat). Daar tegenover is de ingang van het bedrijventerrein waar SEBECO gevestigd is.

Met de auto, van Antwerpen (E17)
U volgt de E17 en neemt de afrit 10 Gentbrugge. Aan de lichten kruist u de Brusselse Steenweg (N9). Zo komt u in de Land Van Rodelaan. Daarna neemt u de derde straat links, de Robert Rinskopflaan, naast de spoorweg. U blijft de spoorweg volgen tot u aan een T-splitsing komt (Kerkstraat). Daar tegenover is de ingang van het bedrijventerrein waar SEBECO gevestigd is.

Met de auto of de fiets, van Gent Centrum
Aan de Keizerpoort neemt u de Brusselse Steenweg (N9) richting Gentbrugge. Aan de tweede lichten neemt u links de Frederik Burvenichstraat. Nadat u onder de brug van de spoorweg rijdt, slaat u linksaf, in de Leo Tertzweillaan. Volg de spoorweg. U komt uit in de Kerkstraat, recht tegenover de ingang van het bedrijventerrein waar SEBECO gevestigd is.

Adres

Kerkstraat 106
9050 GENT
BELGIË

Contact

+32 9 223 32 40
info@sebeco.com
BTW BE0432847355

Sociaal