Contact

 

ZIN IN EEN DIALOOG?

Offerte aanvragen of meer informatie nodig? Wenst u ons een compliment te geven of heeft u een klacht?

Duid hieronder uw keuze aan en doorloop het contactformulier. Wij contacteren u zo snel mogelijk.

Niet gevonden wat u zocht? Neem dan via onderstaande knop contact op.

A touch of contact

Kerkstraat 106

BE-9050 Gentbrugge

(ingang Benelux)

+32 9 233 34 78

(fax)

Wat na uw online offerteaanvraag?

Nadat u via bovenstaande knop een offerte aanvraag hebt ingediend, contacteren wij u zo snel mogelijk. Daarna bekijken we samen wat SEBECO voor u en uw organisatie kan betekenen.

Telefonisch contact

Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om kennis te maken en een afspraak vast te leggen.

Persoonlijk gesprek

Tijdens een persoonlijk gesprek bekijken we de noden en wensen van uw organisatie.

Offerte

Na het gesprek bezorgen wij u een offerte op maat van uw organisatie.

Hoe bereikt u SEBECO?

SEBECO

Aan de Keizerpoort neem je de Brusselse Steenweg (N9) richting Gentbrugge. Aan de tweede lichten neem je links de Frederik Burvenichstraat. Nadat je onder de brug van de spoorweg rijdt, sla je linksaf, in de Leo Tertzweillaan. Volg de spoorweg. Je komt uit in de Kerkstraat, recht tegenover de ingang van het bedrijventerrein waar SEBECO gevestigd is.

Op het verkeerswisselaar in Zwijnaarde neem je de E17 richting Antwerpen. Neem afrit 10 Gentbrugge. Je komt op de Brusselse Steenweg (N9) en neemt links richting Gent. Ga bij de eerste lichten rechtsaf in de Land Van Rodelaan. Daarna neem je de derde straat links, de Robert Rinskopflaan, naast de spoorweg. Je blijft de spoorweg volgen tot je aan een T-splitsing komt (Kerkstraat). Daar tegenover is de ingang van het bedrijventerrein waar SEBECO gevestigd is.

Je volgt de E17 en neemt de afrit 10 Gentbrugge. Aan de lichten kruis je de Brusselse Steenweg (N9). Zo kom je in de Land Van Rodelaan. Daarna neem je de derde straat links, de Robert Rinskopflaan, naast de spoorweg. Je blijft de spoorweg volgen tot je aan een T-splitsing komt (Kerkstraat). Daar tegenover is de ingang van het bedrijventerrein waar SEBECO gevestigd is.

Station Gentbrugge, op 8 minuten stappen van SEBECO. Neem de Robert Rinskopflaan met het viaduct van de spoorweg aan jouw linkerkant, daarna blijf je de spoorweg volgen in de Leo Tertzweillaan. Je komt uit in de Kerkstraat, recht tegenover de ingang van het bedrijventerrein waar SEBECO gevestigd is.

Halte Tweekapellenstraat op buslijn 3 Mariakerke Gentbrugge, op 3 minuten stappen van SEBECO. Volg de Tweekapellenstraat richting Brusselse Steenweg. Je komt uit in de Kerkstraat, recht tegenover de ingang van het bedrijventerrein waar SEBECO gevestigd is.

Halte Van Lokerenstraat op tramlijn 21- 22, op 8 minuten wandelafstand van SEBECO. Neem de Louis Van Houttestraat. Je komt uit in de Kerkstraat (u draait naar rechts), die je volgt tot voorbij de brug onder de spoorweg. Daar is recht voor jou de ingang van het bedrijventerrein waar SEBECO gevestigd is.