SEBECO HELPT

SEBECO, uw end-to-end dienstverlener van communicatie en contact centers, 
start een programma op om haar klanten en de klanten van haar klanten te helpen tijdens de Coronacrisis.

SEBECO HELPT

De uitbraak van het coronavirus heeft grote gevolgen voor de economie en daarmee ook voor overheden, ziekenhuizen, bedrijven, in alle denkbare functies. SEBECO HELPT is bedoeld om de klanten (burgers, ondernemers, patiënten, federaties en andere stakeholders) van haar klanten te informeren, te helpen bij praktische en eerstelijnsvragen, ondersteuning te bieden en ook om best practices samen te brengen.

Helpdesk 09 223 32 40 

SEBECO start met het programma SEBECO HELPT, om haar klanten en de klanten van haar klanten te helpen met uiteenlopende vragen rondom de gevolgen van het coronavirus. Daarvoor zijn alle hulplijnen van SEBECO toegankelijk. De Helpdesk van SEBECO is op werkdagen telefonisch bereikbaar van 08:00 uur tot 18:00 uur.

SEBECO Crisisteam

Er is een speciaal crisisteam ingericht binnen SEBECO. Zo concentreren we ons op een zo vlot mogelijke ondersteuning van onze klanten en hun klanten.

SEBECO site gesloten

SEBECO site tot nader order na dinsdag 17 maart 2020 niet meer toegankelijk voor bezoekers.

Alle bijeenkomsten, opleidingen, vergaderingen en events zijn opgeschort

SEBECO CALL & CONTACT CENTER GENT

Call & contact centers zijn vandaag niet meer uit ons dagelijks leven weg te denken.
Daarom bestudeer je bij de opzet van jouw communicatiestrategie de tactische call & contact center mogelijkheden voor jouw bedrijf. Je zoekt immers conceptuele en technische tools met een hoge toegevoegde waarde en je stelt jezelf ook de vraag of de implementatie van deze call & contact center toepassingen jou de juiste meerwaarde kan geven. Hierbij laat je je het best begeleiden door een omnichannel klantinteractie-partner met innovatieve, strategische, tactische en technologische inzichten op maat van de cliënt in dit vakdomein.

Denk je eraan om:

  • technische bijstand over jouw producten en diensten te verlenen? (helpdesk)
  • onmiddellijk te verkopen? (televerkoop)
  • een verkoopondersteunende campagne met telefonische afspraakplanning op te zetten voor jouw verkopers? (prospecteren)
  • een direct response promotieacties via radio, televisie, internet en geschreven pers op te zetten? (telemarketing)
  • enquêtes af te nemen via telefoon of internet om het gedrag van jouw klanten te achterhalen? (enquêteren en marktonderzoek)
  • te werken met een totaal artificieel intelligente marketingplatform (tim)

dan is SEBECO, onder leiding van CEO Ingrid Walry, jouw geschikte klantinteractie-partner in GENT met meer dan 30 jaar ervaring. Dankzij SEBECO krijgen jouw communicatie-ideeën resultaten in het kwadraat, omdat er een synergie en feedbacksamenspel ontstaat tussen de verschillende contactkanalen.

Ingrid Walry

SEBECO, da's kiezen voor een familiale aanpakMet meer dan 30 jaar ervaring en 2 generaties, is continuïteit verzekerd!
Wil je graag deel uitmaken van een gemotiveerd team van contact centeroperatoren?

The Sense of Innovation

Met kwaliteit en professionaliteit als basisfundament heeft SEBECO de bestaande telemarketingtechnieken verfijnd en volledig aangepast aan de individuele behoeftes van de Europese bedrijven. Door constant dynamisme en idealisme heeft zich in België een nieuwe en efficiënte direct-marketingtechniek ontpopt. Deze onophoudelijke bevlogenheid liet SEBECO toe om gestaag te werken aan de groei.