Kerkstraat 106 9050 Gentbrugge

info@sebeco.com

+32 9 223 32 40

B2Gov

Business-to-Government

 

OOK VOOR OPENBARE BESTUREN EN OVERHEIDSINSTELLINGEN MAKEN WIJ HET VERSCHIL.

Voor SEBECO is de publieke sector een fascinerend werkterrein. Wij zijn professionals met een hart voor de publieke zaak. Vlaamse, federale en Brussels overheden, gemeenten, provincies, de zorgsector, het onderwijs, woningcorporaties en andere maatschappelijke organisaties maken zich samen hard voor maatschappelijk welzijn. Werken in de publieke sector is boeiend, maar vaak ook zeer complex. Soms is externe expertise nodig om innovaties of stagnerende processen op gang te brengen.

SEBECO biedt een sterk totaalconcept van organisatieadvies en verandermanagement, training en coaching, auditing, onderzoek en benchmarking. SEBECO kent dan ook de uitdagingen van organisaties die moeten functioneren onder het vergrootglas van de publieke opinie.

Met onze slogan ‘een organisatie met betekenis’ vatten wij onze missie samen om bij te dragen aan de kwaliteit van de publieke sector. Wij geven ermee aan dat wij, behalve dat wij onze eigen doelstellingen hebben, oog hebben voor maatschappelijke ontwikkelingen en daar een positieve bijdrage aan willen leveren. Met onze advies en managementoplossingen werken wij aan de concrete verbetering van de uitvoeringskwaliteit in de publieke sector.

Onze expertise beslaat vrijwel alle aandachtsgebieden binnen het publieke werkveld: van dienstverlening tot duurzaamheid, van HRM tot bedrijfsvoering en van veiligheid tot sport en cultuur. Onze adviseurs werken aan de meest uiteenlopende projecten, zowel in de begeleiding van parlementaire enquêtes en organisatietrajecten als in alle soorten kwesties die zich op lokaal en regionaal niveau voordoen.

Wij hechten veel waarde aan het leveren van toegevoegde waarde voor onze klanten. Dit betekent dat we altijd de hoogst mogelijke kwaliteit afleveren in onze opdrachten, maar dat we ook daarbuiten de dialoog zoeken met de sector. Dat doen we middels een prikkelend inhoudelijk debat, maar ook door samen te werken aan nieuwe innovaties, modellen en theorieën.

Wil u graag met ons samenwerken?

 

Bij SEBECO vinden we het belangrijk dat we goed bij elkaar passen, we gaan dan ook graag een dialoog aan.
Voor meer informatie, vragen of een prijsofferte kan u ons vrijblijvend contacteren.