Business-to-Health

 

MET ONZE BREDE EXPERTISE ONDERSTEUNEN EN VERSTERKEN WIJ UW ZORGINSTELLING.

Er heerst een aanhoudende onzekerheid en risicosituatie in de gezondheidszorg. Doordat concurrentie stijgt en de omgeving complexer wordt, ontstaan soms moeilijke vraagstukken. Dit motiveert organisaties in de gezondheidszorg om hun efficiëntiegraad te verhogen.

Als gevolg zal de nood aan een structurele persoonlijke zorg en hogere kwaliteit stijgen. De tevredenheid van de zorggebruikers staat voorop en zal leiden tot een veranderde zorgvraag.

MI.BABBEL Kennisplatform

Het zorglandschap is in volle evolutie omdat participatie meer en meer centraal komt te staan, wat een andere visie vraagt. Hierdoor draagt een juiste perceptie van kwaliteit door de cliënten van uw zorginstelling in grote mate bij tot een competitief voordeel.

De narratieve en human-to-algoritme-to-human (H2A2H) dialoog van de MI.BABBEL geeft hierop een antwoord. De MI.BABBEL plaatst naast de traditionele ‘zorgen voor’-methode een goedkopere, innovatieve en wetenschappelijk onderbouwde ’zorgen dat’-methode.

Bovendien verloopt dit in wisselwerking met fygitale (= telefonische en virtuele) zorgondersteuning, het health experience platform en het MI.BABBEL kennisplatform. Daarnaast wordt het platform versterkt met de kennis en inzichten van de MI.BABBEL zorgcoalitie.

MI.BABBEL

De MI.BABBEL streeft domein overschrijdend vier doelstellingen na.

MI.BABBEL is het resultaat van 4 jaar hard werken binnen de Vlaamse Zorgproeftuinen en samenwerkingen met UGENT, VUB en KU Leuven.

Het project behandelt tientallen theorieën, constructies en concepten. Dit verliep via intakes, brainstormsessies, 1-op-1 gesprekken, focusgesprekken, gebruikerstevredenheidssessies als kwantitatieve en kwalitatieve analysegesprekken. Door middel van deze tools is geluisterd naar de gebruikers. Dit zijn zowel zorgbehoevenden als mantelzorgers en zorgverstrekkers op verschillende niveaus.

Smals raamovereenkomst

Als zorginstelling kan u beroep doen op de raamovereenkomst van Smals. SEBECO is partner van Smals, wat betekent dat u kan intekenen op onze diensten via deze overeenkomst.

Om een opdracht aan te vragen in het kader van dit raamcontract hoeft u geen aanbesteding uit te schrijven. U kan onmiddellijk contact opnemen met SEBECO via het volgen van volgende procedure:

Stap 1

U volgt binnen uw eigen organisatie de procedure voor de opstart van de aanvraag.

Stap 2

U bezorgt SEBECO een beknopte beschrijving van uw aanvraag.

Stap 3

SEBECO bekijkt uw aanvraag. In overleg met de aanvragende organisatie wordt een projectplan opgesteld.

Stap 4

Een gedetailleerde bestelbon wordt opgemaakt, waarna de goedkeuring van de aanvragende organisatie nodig is.

Stap 5

U bezorgt de ondertekende bestelbon aan SEBECO.

COCURA

COCURA

Met COCURA biedt SEBECO diensten aan inzake organisatieontwikkeling, specifiek gericht op de zorgsector. Wij helpen zorginstellingen actief en innovatief anticiperen op de veranderende zorgvraag. Dankzij onze brede expertise en kennis binnen het vak, kunnen wij uw organisatie optimaal ondersteunen en versterken.

Wil u graag met ons samenwerken?

 

Bij SEBECO vinden we het belangrijk dat we goed bij elkaar passen, we gaan dan ook graag een dialoog aan.
Voor meer informatie, vragen of een prijsofferte kan u ons vrijblijvend contacteren.