Business-to-Health

 

MET ONZE BREDE EXPERTISE ONDERSTEUNEN EN VERSTERKEN WIJ UW ZORGINSTELLING.

De aanhoudende onzekerheid en het risico waarmee de gezondheidszorg te maken heeft, motiveren organisaties in de gezondheidszorg om hun efficiëntiegraad te verhogen. Doordat concurrentie stijgt en de omgeving complexer wordt, ontstaan meervoudige en soms moeilijke vraagstukken. Als gevolg zal de nood aan een structurele persoonlijke zorg, hogere kwaliteit en tevredenheid van de zorggebruikers leiden tot een veranderde zorgvraag.

MI.BABBEL Kennisplatform

Het zorglandschap is in volle evolutie omdat participatie meer en meer centraal komt te staan, wat een andere visie vraagt. Hierdoor draagt een juiste perceptie van kwaliteit door de cliënten van uw zorginstelling in grote mate bij tot een competitief voordeel.

De narratieve en human-to-algoritme-to-human (H2A2H) dialoog van de MI.BABBEL geeft hierop een antwoord. De MI.BABBEL plaatst naast de traditionele ‘zorgen voor’-methode een goedkopere, innovatieve en wetenschappelijk onderbouwde ’zorgen dat’-methode.

Bovendien verloopt dit in wisselwerking met fygitale (= telefonische en virtuele) zorgondersteuning, het health experience en het MI.BABBEL kennisplatform. Daarnaast wordt het platform versterkt met de kennis en inzichten van de MI.BABBEL zorgcoalitie.

De MI.BABBEL streeft domein overschrijdend vier doelstellingen na.

MI.BABBEL is het resultaat van 4 jaar hard werken binnen de Vlaamse Zorgproeftuinen en samenwerkingen met UGENT, VUB en KU Leuven.

Het behandelt tientallen theorieën, constructies en concepten. Dit verloopt via intakes, brainstormsessies, 1-op-1 gesprekken, focusgesprekken, gebruikerstevredenheidssessies als kwantitatieve en kwalitatieve analysegesprekken is geluisterd naar de gebruikers (zorgbehoevenden, mantelzorgers en zorgverstrekkers op verschillende niveaus).

Wil u graag met ons samenwerken?

 

Bij SEBECO vinden we het belangrijk dat we goed bij elkaar passen, we gaan dan ook graag een dialoog aan.
Voor meer informatie, vragen of een prijsofferte kan u ons vrijblijvend contacteren.