SEBECO HELPT

Heb je vragen als werknemer, werkzoekende of zelfstandige tijdens de Coronacrisis?
Wij staan ter beschikking !

Helpdesk 09 223 32 40 

SEBECO start met het programma SEBECO HELPT, om haar klanten en de klanten van haar klanten te helpen met uiteenlopende vragen rondom de gevolgen van het coronavirus. Daarvoor zijn alle hulplijnen van SEBECO toegankelijk. De Helpdesk van SEBECO is op werkdagen telefonisch bereikbaar van 08:00 uur tot 18:00 uur.

SEBECO Crisisteam

Er is een speciaal crisisteam ingericht binnen SEBECO. Zo concentreren we ons op een zo vlot mogelijke ondersteuning van onze klanten en hun klanten.
SEBECO Center gesloten

SEBECO Center tot nader order na dinsdag 17 maart 2020 niet meer toegankelijk voor bezoekers.

Alle bijeenkomsten, opleidingen, vergaderingen en events zijn opgeschort.


SEBECO Helpdesk (09 223 32 40) van 8 tot 18 uur (werkdagen)

SEBECO start met het programma SEBECO HELPT is bedoeld om de klanten van haar klanten (patiënten, zorggebruikers, zorgverstrekkers, ziekenhuizen, burgers, ondernemers, overheden, federaties en andere stakeholders … ) te informeren met uiteenlopende vragen rondom de gevolgen van het coronavirus. Daarvoor zijn alle hulplijnen van SEBECO toegankelijk. De Helpdesk van SEBECO is op werkdagen telefonisch bereikbaar van 08:00 uur tot 18:00 uur.

De uitbraak van het coronavirus heeft grote gevolgen voor de economie en daarmee ook voor overheden, ziekenhuizen, bedrijven, in alle denkbare functies. SEBECO HELPT is bedoeld om de klanten (burgers, ondernemers, patiënten, federaties en andere stakeholders) van haar klanten te informeren, te helpen bij praktische en eerstelijnsvragen, ondersteuning te bieden en ook om best practices samen te brengen.

Op de nieuwe SEBECO HELPT-pagina zijn verwijzingen opgenomen naar de diverse helpdesks en contactpersonen binnen de Federale Overheid. Ook is contactinfo opgenomen. Verder worden relevante publicaties samengebracht en wordt verwezen naar het coronadossier op https://www.info-coronavirus.be/nl/.

De SEBECO CONTACT CENTERS is voor de klanten van haar klanten bereikbaar op werkdagen van 08.00 uur 's ochtends tot 18.00 uur 's avonds. Ingrid Walry

The services we offer you

Lorem ipsum dolor amet, consecte tempor incididunt

Lorem Ipsum

Lorem Ipsum

Lorem Ipsum

Lorem Ipsum

Accordion FAQ

Lorem Ipsum Dolor Sit Amet

Lorem Ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Voluptatibus, voluptas explicabo molestiae tempore natus velit sed aliquam ut! Culpa asperiores, error ullam qui! Commodi nobis distinctio aperiam totam perferendis quas.

Lorem Ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Id ullam sint repellat! Aliquid, odio magni ab rem eos odit, deleniti laboriosam voluptas inventore, iste suscipit sed ipsa! Ut aliquam, alias.

Lorem Ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Illum sed exercitationem reiciendis suscipit sunt enim, tempore ex debitis fuga dolorum aliquid ea libero atque optio. Molestiae ullam at, quasi alias.

Lorem Ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Voluptate veniam accusamus eaque recusandae modi velit a praesentium ipsa animi facilis repellendus magnam aliquam, numquam debitis fuga laboriosam, quos aut adipisci.

Werknemer

Lorem ipsum dolor amet, consecte tempor incididunt ut labore et dolore tumber tur adipisicing elit.

Werkzoekende

Lorem ipsum dolor amet, consecte tempor incididunt ut labore et dolore tumber tur adipisicing elit.

Zelfstandig/bedrijf

Lorem ipsum dolor amet, consecte tempor incididunt ut labore et dolore tumber tur adipisicing elit.

SEBECO Crisisteam

Het project SEBECO HELPT moet de dienstverlening voor de SEBECO klanten makkelijker en beter toegankelijk maken. In de komende dagen wordt de informatie op de HELPT-pagina’s snel uitgebreid, onder andere met veelgestelde vragen (FAQ's). Daarnaast wil SEBECO de mogelijkheid bieden om haar kennis en ervaringen te delen met andere betrokkenen. Via de HELPT-pagina kunnen leden daarvoor tips, tools of andere suggesties doorgeven. Om zaken te delen wordt ook LinkedIn ingezet.  

Er is een speciaal crisisteam ingericht binnen SEBECO en we concentreren we ons op zo concreet mogelijke ondersteuning van onze klanten en hun klanten. Want dat is voor hen nu het belangrijkste", benadrukt Ingrid Walry. "Voor velen van hen is de situatie ingrijpend: klanten komen in de problemen en maken zich zorgen over de toekomst, misschien komen hun klanten zelf in problemen, projecten afronden is ingewikkeld, zelfstandigen maken zich zorgen over de toekomst, collega's kunnen ziek worden, examens worden uitgesteld. En dat zijn nog maar een paar voorbeelden."


Ingrid Walry

SEBECO Center gesloten

Verdere aanscherping van de maatregelen rondom het coronavirus maakt dat de SEBECO Center tot nader order na dinsdag 17 maart 2020 niet meer toegankelijk is voor bezoekers. Alle bijeenkomsten, opleidingen, vergaderingen en events zijn opgeschort. De maatregelen gelden tot zolang de Federale Overheid dit oplegt.

Dit is op dit moment de beste manier om de op-afstand continuïteit van onze dienstverlening aan u te garanderen, en tegelijkertijd uw en ons welzijn en dat van alle betrokkenen maximaal centraal te stellen.


U kan op ons rekenen om hier samen sterker uit te komen. Draag ondertussen goed zorg voor uzelf en uw naasten.  


Ingrid Walry