Hoe werkt SEBECO ‘slim’, ‘innovatief’ en ‘narratief’ vanuit het ecosysteem samen?

SEBECO zet in op technologische en sociale innovaties.
Door haar medewerkers narratief te benaderen als interne klant, bevordert SEBECO de ontwikkeling van hun competenties en prestaties. De medewerkerstevredenheid van het SEBECO team heeft immers een positief effect op jouw klanttevredenheid. Vanuit een coöperatief ecosysteem werkt SEBECO met jou samen en geniet je van de nieuwste technologieën en narratieve implementatiemethoden.
Zo helpt SEBECO jouw intern en extern gerichte innovatiebronnen tot een succes te maken.

Stap 1. Meten van de temperatuur van uw database

Wanneer heeft je het laatst de temperatuur van jouw marketingdatabase gemeten? Big data analytics is het flashy woord van de zoektocht naar kennis waarna de algoritmes de kennis laat bovendrijven. Het gaat hierbij om de drie V’s Volume, Velocity en Variety in wisselwerking met voldoende data, de snelheid waarmee data verwerkt kan worden, de diversiteit van data en de gestructureerde en ongestructureerde data. Om de kwaliteit van jouw database bloot te leggen, zijn zowel big data analytics als risico- en kwaliteitsmetingen een slimme aanzet. Deze tim aanpak vormt de basis van jouw data driven strategie en vertrekt vanuit een ‘minder is meer’ benadering. Of benader je liever eender welk adres?

Stap 2. Ontdekken van de ultieme klantreis van uw klantpersona’s

Wil je de ultieme klantreis van jouw persona’s ontdekken? Zo duw je jouw database in de conversierichting. Jouw klantpersona zegt jou wie jouw ideale klant is. Hierbij richt je jouw B2B database in vanuit de varianten van de nace-bel activiteiten van jouw doelgroep. Terwijl je jouw B2C database op de demografische en sociodemografische kenmerken van jouw doelgroep bouwt. Daarnaast ga je op zoek naar het gedrag, de behoeften, de data en de informaties van jouw klantpersona.
Ook de emoties van jouw klant scoor je als variant. Via tim kruip je in de huid van jouw klant, vertrek je vanuit de naakte waarheid van jouw klantpersona’s, ontwerpt je jouw ultieme klantreis, achterhaal je de expliciete en impliciete klantgegevens en leg je jouw scoringsregels vast. Met tim bouw je een ‘narratieve’ en ‘meervoudige’ band met jouw klant.

Stap 3. Berekenen van 'slimme' algoritmes

Hoe breng je jouw data ecosysteem tot leven? Met tim weet je op wie en wat je jou moet richten, breng je de gewenste kennis over, hou je relevante informatie bij, herken je patronen en scoor je jouw database. Je hoeft ‘het wiel niet voortdurend uit te vinden’ en werkt van ‘enkelvoudig naar meervoudig. Zo creëer je een extra klantenbindende factor waarbij de ‘persoonlijke, flexibele, directe, consistente, gecontroleerde en gecoördineerde’ klantbeleving centraal staat. Dankzij het tim platform werk je de verspillingsremmers van de verschillende processen weg zodat je gelijktijdig beschrijft, voorspelt, uitlegt, abstraheert, plant en samenwerkt. In de strijd om de klant leveren de 'slimme' tim algoritmes jou een ‘waardetoevoegend’ strijdplan.

Stap 4. Inrichten van jouw ‘Team-Make-Over’ programma

Zin in een ‘Team-Make-Over’ programma? Een ‘Team-Make-Over’ programma ontwikkelt het digitaal en sociaal innovatieve vermogen van jouw organisatie en jouw medewerkers. Via de fygitale en narratieve kracht van het tim model transformeer je jouw organisatie, ontwikkel je een data driven cultuur, productiseer je jouw diensten en maak je jouw werk zichtbaar. Door de combinatie van inclusieve digitalisering en sociale innovatie stijgt je concurrentievermogen en boek je extra vooruitgang. Dankzij tim wordt de klantrelatie sneller dan realtime, maak je jouw marketingdatabase ‘slim’ en ‘meervoudig artificieel intelligent’ en ontwikkel je het ‘meervoudig digitaal talent’ van jouw medewerkers.

tim? Da's totale artificieel intelligente marketing

10 redenen om jouw customer experience te ontwikkelen via het tim platform

  • Creëer €€€ klantwaarde² via de kracht van verbindende communicatie
  • Verbindt interne en externe klanten
  • Bouw op de pijlers van het klantinteractiemodel²
  • Zet jouw klantrelatie centraal
  • Communiceer door te connecteren met focus
  • Speel in op de emotie en niet op de ratio (prof. dr. H. J. Hermans)
  • Creëer een narratieve cultuur
  • Verwerk zowel de feitelijke en tastbare als de niet tastbare data
  • Koppel de communicatiestrategie aan de organisatiestrategie
  • Communiceer deze strategie vanuit waarden en met een flitsende naam