Talentmanagement & Opleidingsacademie

 

MET EFFICIËNTE EN ZELFONTWIKKELDE TOOLS HELPEN WE U BIJ HET UITROLLEN VAN EEN SUCCESVOLLE LEARNING MANAGEMENT STRATEGIE.

SEBECO is een door de Vlaamse Overheid erkend innovatie- en organisatieadviseur en rekruteringsagentschap (VG 720/B) voor contactcenter agenten, (zorg)helpdeskoperatoren, supervisors en managementprofielen. Wij zetten sterk in op de ontwikkeling van competenties. Wij helpen jouw arbeidsinrichting vanuit een ander perspectief te bekijken.

SEBECO focust op de persoonlijke ontplooiing van uw medewerkers en het talentmanagement binnen uw organisatie. Door middel van specifieke tools kan SEBECO uw organisatie ondersteunen bij het succesvol uitrollen van een learning management strategie.

Talent & Leiderschap

SEBECO hecht veel waarde aan de persoonlijke ontwikkeling en ondersteuning van uw interne klant. Met de KUL³TI³FA³S TALENTENMETER biedt SEBECO een unieke kwaliteitsgarantietool en rapporteringsinstrument.  Zo verzamelt de talentenmeter alle loopbaangegevens en geeft feedback. Daarnaast wordt het competentievermogen van de kenniswerkers geïdentificeerd.

Deze methode is er op gericht dat iedere medewerker en leidinggevende optimaal en resultaatgericht kan presteren. Daardoor worden de juiste tijd, de juiste processen, de juiste performantie en de juiste competenties ingezet in wisselwerking met het juiste type narratieve feedback.

EVC Test- & Assessmentcenter

In 2009 werd SEBECO door het Europees Sociaal Fonds (ESF) erkend als EVC test- en assessmentcenter. EVC staat voor het Erkennen van Verworven Competenties of Elders Verworven Competenties. SEBECO maakt het mogelijk om competenties te herkennen, waar ze ook verworven zijn. Kortom kan een persoon aantonen over de nodige competenties te beschikken, door een proef succesvol af te leggen. Daardoor kan hij/zij een betere toegang tot de arbeidsmarkt bekomen. Een kwalificatiebewijs (beroepskwalificatie, bewijs van deelkwalificatie of een bewijs van competenties) zal daarna dienen als bevestiging.

 

(e)Academy (coming soon)

De (e)Academy vormt het Learning & development platform van SEBECO.
Via dit platform biedt SEBECO allerhande leermateriaal aan om het talent binnen uw organisatie verder te ontwikkelen en ondersteunen.

Wil u graag meer weten over onze (e)Academy? Word nu gratis lid!

Wil u graag met ons samenwerken?

 

Bij SEBECO vinden we het belangrijk dat we goed bij elkaar passen, we gaan dan ook graag een dialoog aan.
Voor meer informatie, vragen of een prijsofferte kan u ons vrijblijvend contacteren.