Over Ons

 

THE SENSE OF INNOVATION: DE NIEUWSTE TECHNOLOGIEËN, DOELGERICHTE KWALITEIT EN STURENDE COACHING.

Visie & Strategie

Al sinds de oprichting draagt SEBECO klantenmanagement hoog in het vaandel. Jouw behoeften zijn ons uitgangspunt. Daarom luisteren we aandachtig naar jouw verhaal, jouw vragen en jouw wensen. Dit stelt ons in staat om een passend antwoord te formuleren. Een goede verstandhouding is de basis van een gezonde zakenrelatie en daarom besteden we de “juiste” tijd aan elke klant.

Bij het uitvoeren van jouw klantencontact besteden we alle aandacht aan de gedefinieerde doelstellingen en de toegevoegde waarde van uw project. Hierdoor bewijst SEBECO hoe waardevol jouw project is.

Op deze manier blijven we ook trouw aan onze basisopdracht: van elk contact met SEBECO een positieve belevenis maken, zodat al onze klanten tevreden zijn. Deze customer equity visie moet ons helpen om optimale klantentevredenheid te genereren. Op termijn ontstaat volwaardig business ecosysteem, wat uiteindelijk resulteert in een langdurige win-win situatie voor beide partijen.

Historiek

Ontdek SEBECO

De strategie van SEBECO is gebaseerd op drie essentiële pijlers. Elke pijler heeft een dubbel fundament: aandacht voor externe klanten en de eigen medewerkers.

Productinnovatie gekoppeld aan continue opleiding

SEBECO maakt zich sterk om u als externe klant voortdurend technologische innovaties aan te bieden binnen ons call center. Dit vullen we aan met vernieuwende inzichten die onze medewerkers verkrijgen tijdens specifieke opleidingen en congressen. Zo geniet u van de nieuwste spitstechnologieën en implementatiemethoden.

Optimale productie gekoppeld aan een stimulerende omgeving

De productie bij SEBECO is gericht op een gezonde prijs/kwaliteit verhouding. Uiteraard vergeten we ook onze eigen medewerkers niet. Een optimale productie garanderen is namelijk pas mogelijk indien de interne omgeving als een stimulans wordt ervaren.

Doelgerichte kwaliteit gekoppeld aan sturende coaching

Deze kwaliteitsmissie is gebaseerd op uitgebreide kennis, betrouwbare netwerken en empathie. Door medewerkers individueel te coachen, trachten we bovendien hun persoonlijke ontwikkeling te stimuleren. Bijgevolg garandeert die persoonlijke groei van onze medewerkers u kwaliteit op maat.

Enthousiaste medewerkers

Wil u graag met ons samenwerken?

 

Bij SEBECO vinden we het belangrijk dat we goed bij elkaar passen, we gaan dan ook graag een dialoog aan.
Voor meer informatie, vragen of een prijsofferte kan u ons vrijblijvend contacteren.