+32 9 223 32 40
info@sebeco.com
ma-vr: 8:00 - 18:00

Over ons

Sense of innovation
Een langdurige win-win situatie…

Visie en strategie

Al sinds de oprichting draagt SEBECO klantenmanagement hoog in het vaandel. Jouw behoeften zijn ons uitgangspunt. Daarom luisteren we aandachtig naar jouw verhaal, jouw vragen en jouw wensen. Dit stelt ons in staat om een passend antwoord te formuleren. Een goede verstandhouding is de basis van een gezonde zakenrelatie en daarom besteden we de “juiste” tijd aan elke klant. Een klantencontract heeft voor SEBECO pas echt waarde als het contract voor jou meer waarde creëert dan waarvoor je ons betaalt. Bij het uitvoeren van jouw klantencontract besteden we alle aandacht aan de gedefinieerde doelstellingen en de toegevoegde waarde van uw project. Hiermee bewijst SEBECO hoe waardevol jouw project is. Bijgevolg zal je ook het rendement op uw investering duidelijk voelen.
Op deze manier blijven we ook trouw aan onze basisopdracht: van elk contact met SEBECO een positieve belevenis maken, zodat al onze klanten tevreden zijn. Deze customer equity visie moet ons helpen om optimale klantentevredenheid te genereren. Op termijn willen wij die relatie dan ombouwen tot een volwaardig business ecosysteem, wat uiteindelijk resulteert in een langdurige win-win situatie voor beide partijen.
Hoe zijn wij ontstaan?

Historiek

Aangemoedigd door een voortdurende belangstelling vanuit het bedrijfsleven voor de innoverende telemarketingtechniek is in 1987 een organisatie van telemarketingspecialisten ontstaan onder de naam SEBECO.

De locatie die werd gekozen is de voormalige Trefil – Arbed site, gelegen in het hart van de 19de eeuwse arbeidersbuurt in GENTBRUGGE. De buurt zelf was vragende partij om de sinds 1993 verlaten site een nieuwe en zinvolle bestemming te geven. Dankzij de talrijke inspanningen van de stad GENT gekoppeld aan de tomeloze inzet van SEBECO werd het ook mogelijk de wensen van de buurt daadwerkelijk te realiseren. Het hoeft nauwelijks betoog dat dit de werkgelegenheid en de heropleving van de regio ten goede komt.

SEBECO is het kwaliteitslabel dat jou een volwaardige SErvice, BEgeleiding en COmmunicatie garandeert en omnichannel werkt vanuit een totale artificieel intelligente marketingstrategie of tim strategie.

Interne en externe klantenwaarde staan voorop

Ontdek SEBECO

De strategie van SEBECO is gebaseerd op drie essentiële pijlers. Elke pijler heeft een dubbel fundament: een moderne onderneming besteedt immers zowel aandacht aan haar externe klanten, als aan haar interne klanten – de eigen medewerkers.

Productinnovatie gekoppeld aan continue opleiding

SEBECO maakt zich sterk om jou als externe klant voortdurend technologische innovaties aan te bieden. De technologische marktevoluties vullen we dan aan met vernieuwende inzichten die onze medewerkers als interne klanten opdoen tijdens specifieke opleidingen en congressen. Zo kan je meegenieten van de nieuwste spitstechnologieën en implementatiemethoden.

Optimale productie gekoppeld aan een stimulerende omgeving

De productie bij SEBECO is gericht op een gezonde prijs/kwaliteit verhouding. We zijn er immers van overtuigd dat onze externe klanten potentiële business partners zijn. Uiteraard vergeten we ook onze eigen medewerkers niet: jou een optimale productie garanderen is pas mogelijk indien de interne omgeving als een stimulans wordt ervaren.

Doelgerichte kwaliteit gekoppeld aan sturende coaching

Deze kwaliteitsmissie is gebaseerd op uitgebreide kennis, betrouwbare netwerken en empathie tussen alle competence centers. Door de SEBECO medewerkers individueel te coachen, trachten we bovendien hun persoonlijke ontwikkeling te stimuleren. Die persoonlijke groei van onze medewerkers garandeert jou kwaliteit op maat.

Welke technologieën gebruikt SEBECO CENTER?

SEBECO CALL & CONTACT CENTER werkt met de nieuwste technologieën, wat ons toelaat om spraakmakende resultaten te boeken. Zo wordt er onder andere gewerkt met:

  • Interactive voice response (IVR)
  • Voice over IP (VoIP)
  • Artificiële intelligentie (AI)
  • Automatic call distributor (ACD)
  • Preview, progressive en predictive dialers
  • Scripting tools
  • Text-to-Speech applications
  • Monitoring en workflow management
  • Datawarehousing

Enthousiaste SEBECO medewerkers