Inbound- & Outbound Omnichannel Services

 

OPTIMALISATIE VAN UW BEREIKBAARHEID EN KLANTENTEVREDENHEID MET BEHULP VAN DE NIEUWSTE TECHNOLOGIEËN EN ONS CALL- EN CONTACTCENTER.

Reeds bij het prille begin in 1987 heeft het SEBECO een aantal duidelijke doelstellingen geformuleerd binnen het call- en contactcenter. Grondige telemarketingplannen, voortreffelijke communicatiestrategieën en uiterst moderne technologieën moesten samen leiden tot klantentevredenheid. SEBECO heeft dan ook altijd eerst geluisterd naar de klant, alvorens de telefoon in te schakelen.

Wij streven ernaar om met een juiste visie en strategie uw interne en externe klanten te verwennen. SEBECO onderscheidt zich door arbeidsinnovatie te combineren met verschillende kennisgebieden zoals in- en outbound calls, consultancy, training, coaching, business process intelligence en klantinteractie.

Deze klantenfocus vereist het gebruik van de verschillende contactkanalen (omnichannel) zoals persoonlijk contact, telefoon, chat, e-mail, web en sms. Daarom biedt SEBECO u graag een geïntegreerd communicatieplatform aan om professioneel klantencontact te garanderen.

Waarom uw call- en contactcenter outsourcen?

De voordelen van outsourcing van uw call- en contactcenter activiteiten uiten zich op vier niveaus.

 • Strategisch niveau: outsourcing van uw callcenter activiteiten laat toe dat u meer resources vrijmaakt voor uw hoofdactiviteit.
 • Sociaal niveau: outsourcing van uw callcenter activiteiten sluit sociale onrust uit.
 • Operationeel niveau: flexibele HR, praktische oplossingen voor uw communicatie- en distributiebeleid en continuïteit van de aangeboden spitstechnologieën.
 • Economisch niveau: concentratie op de hoofdactiviteit zorgt voor een grotere transparantie van de financiën, waardoor het voor organisaties gemakkelijker is om besparingen door te voeren.

Inboundprojecten

Opvangen van

overflow

 

SEBECO vangt de overstroom aan oproepen op. Wij garanderen een vlotte en grondige dienstverlening voor uw klanten, waarbij alles zorgvuldig geregistreerd wordt. U hoeft zich verder dus geen zorgen meer te maken!

Helpdesk

& customer care

 

Als expert in front office communicatie is klant- en oplossingsgericht communiceren onze passie. Onze callagents doen er alles aan om steeds een antwoord te kunnen formuleren op de vragen van uw klanten.

Emergency

support

 

Voorzie het onvoorziene dankzij ons ‘Emypoint‘. SEBECO biedt jou een 24/7 emergency contact service met een 0800 oproepnummer die de externe en interne communicatie van uw bedrijf ondersteunt bij crisissituaties.

Campagnes

& e-commerce

 

Onze callagents staan dagelijks paraat om jouw (media) campagnes en responsen op te vangen. Samen met jou werkt SEBECO een succesvolle e-commerce strategie uit, slim en gericht op de huidige noden in de samenleving.

Outboundprojecten

Enquêteren & marktonderzoek

 

De markt kent voor SEBECO geen geheimen. Onze jarenlange expertise zorgt voor gerichte vragen en gevatte antwoorden bij het enquêteren en onderzoeken van de markt.

Marketing

databases

 

SEBECO is expert in het opbouwen en verwerken van (marketing) databases. Daarnaast verrijken onze callagents uw (marketing) database zodat de inhoudelijke waarde steeds geoptimaliseerd blijft.

Prospecteren & afspraakplanning

 

Zelf prospecteren moet u als bedrijf voortaan niet meer zelf doen. Dat doen onze callagents voor u. SEBECO plant ook meteen een afspraak in, zodat iemand van uw salesteam snel bij hen langs kan.

Televerkoop & Telemarketing

 

Sinds jaar en dag is SEBECO gespecialiseerd in het succesvol verkopen van uw producten via digitale kanalen. Wij helpen u om een succesvolle telemarketingcampagne op te zetten en uit te voeren.

Kwaliteitsaanpak

Kwaliteit en service level agreements zijn belangrijke factoren in de klantgeoriënteerde, omnichannel strategie van SEBECO. Met dank aan onze 35 jaar ervaring in call- en contactcenter management heeft SEBECO een uitgebalanceerd kwaliteitssysteem “QUALIMETER” ontwikkeld. Dit systeem werkt volgens de methode van de balanced scorecards.

Deze methodiek laat het management toe de niet-tastbare beperkingen en de mogelijkheden van de uitvoering in kaart te brengen. Zo worden verschillende bedrijfscomponenten geëvalueerd op een schaal van 0 tot 3. Daarna alle resultaten worden samengevoegd, gewogen en gemeten.

Bijgevolg kunnen onze kwaliteitsmedewerkers (kwaliteitsmonitors, qualitycoaches en trainingsverantwoordelijken) bijsturen waar nodig. Hierdoor wordt de kwaliteit van de uitvoering gegarandeerd en geoptimaliseerd op basis van de afgesproken service level agreements.

Technologieën

 • Automatic call distributor (ACD)
 • Preview, progressive en predictive dialers
 • Scripting tools
 • AI Conversation Intelligence
 • IVR
 • Text-to-speech applications
 • Monitoring en workflow management
 • Datawarehousing
 • CRM-software
 • Voice over IP

Enthousiaste & tevreden cliënten

Wil u graag met ons samenwerken?

 

Bij SEBECO vinden we het belangrijk dat we goed bij elkaar passen, we gaan dan ook graag een dialoog aan.
Voor meer informatie, vragen of een prijsofferte kan u ons vrijblijvend contacteren.