+32 9 223 32 40
info@sebeco.com
ma-vr: 8:00 - 18:00

Diensten

Call - & contactcenter
Op zoek naar de ultieme klantreis?

Hoe kunnen wij u helpen

Call- en contactcenters zijn vandaag niet meer uit ons dagelijks leven weg te denken. Daarom bestudeert u bij de opzet van uw communicatiestrategie de tactische call- en contactcenter mogelijkheden voor uw bedrijf. U zoekt immers conceptuele en technische tools met een hoge toegevoegde waarde en u stelt zich ook de vraag of de implementatie van deze call- en contactcenter toepassingen u de juiste meerwaarde kan geven.

 

Hierbij laat u zich het best begeleiden door een leverancierspartner met strategische, tactische en technologische inzichten in dit vakdomein.

SEBECO streeft ernaar om met een juiste visie en strategie uw interne en externe klanten te verwennen. SEBECO onderscheidt zich door arbeidsinnovatie te combineren met verschillende kennisgebieden zoals in- en outbound calls (televerkoop en helpdesk), consultancy, training, coaching, business process intelligence en klantinteractie. Deze klantenfocus vereist een geïntegreerde organisatie van de verschillende contactkanalen zoals persoonlijk contact, telefoon, chat, e-mail, web en sms. SEBECO biedt u graag een geïntegreerd communicatieplatform aan van live agents, stemcomputers met automatic speech recognition, text-to-speech en internet in combinatie met SMS, call-me-through en call-me-back mogelijkheden.

Inboundprojecten

Opvangen van overflow

SEBECO vangt de overstroom aan oproepen op. Wij garanderen een vlotte en grondige dienstverlening voor jouw klanten, waarbij alles zorgvuldig geregistreerd wordt. Je hoeft zich verder dus geen zorgen meer te maken!

Helpdesk en customer care

SEBECO is een expert in front office communicatie. Klantgericht en oplossingsgericht communiceren is onze passie. Onze callagents doen er alles aan om steeds een antwoord te kunnen formuleren op de vragen van jouw klanten.

Emergency support

Voorzie het onvoorziene dankzij ons ‘Emypoint’. SEBECO biedt jou een 24/7 emergency contact service met een 0800 oproepnummer die de externe en interne communicatie van jouw bedrijf ondersteunt bij crisissituaties.

Campagnes en e-commerce

Onze callagents staan dagelijks paraat om jouw (media) campagnes en responsen op te vangen. Samen met jou werkt SEBECO een succesvolle e-commerce strategie uit, slim en gericht op de huidige noden in de samenleving.

Outboundprojecten

Enquêteren en marktonderzoek

De markt kent voor SEBECO geen geheimen. Onze jarenlange expertise zorgt voor gerichte vragen en gevatte antwoorden bij het enquêteren en onderzoeken van de markt.

Marketing-databases

SEBECO is expert in het opbouwen en verwerken van (marketing) databases. Daarnaast verrijken onze callagents jouw (marketing) database zodat de inhoudelijke waarde steeds geoptimaliseerd blijft.

Prospecteren & afspraakplanning

Zelf prospecteren moet je als bedrijf voortaan niet meer zelf doen. Dat doen onze callagents voor jou. SEBECO plant ook meteen een afspraak in, zodat iemand van uw salesteam snel bij hen langs kan.

Televerkoop & telemarketing

SEBECO is jaar en dag gespecialiseerd in het succesvol verkopen van jouw producten via digitale kanalen.
Wij helpen jou om een succesvolle telemarketing-campagne op te zetten en uit te voeren.

Coaching en consultancy

Coaching

SEBECO is een door de Vlaamse Overheid erkend innovatie- en organisatieadviseur en recruterings-agentschap (VG 720/B) voor contactcenter agenten, (zorg)helpdeskoperatoren, supervisors en managementprofielen. Wij zetten sterk in op de ontwikkeling van competenties. Wij helpen jouw arbeidsinrichting vanuit een ander perspectief te bekijken.

Strategiebepaling & consultancy

SEBECO helpt om de behoeften van jouw klanten te analyseren. Eén van de basiselementen is het gedrag van de klanten die wij via enquêtes achterhalen. Op die manier ontwikkelen wij jouw direct response promotieacties via radio, tv, internet en geschreven pers. SEBECO ondersteunt jouw projecten en faciliteert de innovatie van jouw processen, systemen, werkplekken en mens.
Dagelijks jouw babbelmaatje de MI.BABBELAAR aan de telefoon?

Zoek je een luisterend oor?

Heb je behoefte aan een luisterend oor om jouw verhaal te vertellen? Wil je een dierbare herinnering en een verrijkend contact met jouw babbelmaatje de MI.BABBELAAR delen? Of een fatale gebeurtenis, een netelig probleem, een dominerende gedachte, een stimulerende fantasie? Zou je het fijn vinden wat meer aandacht en extra steun te krijgen?

Voel jezelf gekoesterd en stel zo ook jouw familie, vrienden en naasten gerust. Milou, Marc, Marie, Michael, Mimi, Maarten of Marleen maken tijd voor een MI.BABBEL. Zij zijn de vertrouwenspersonen en de stem van de MI.BABBELAAR.

Met een gesprek in de ochtend bij het ontbijt, in de namiddag tijdens uw koffiemoment, ‘s avonds voor je slapen gaat of op zondagmiddag als je alleen thuis bent, krijg je met de MI.BABBEL een geruster en veiliger gevoel en gun je jezelf een extra dosis aandacht.

tim

Maak kennis met tiof het totaal artificieel intelligente marketingplatform. Of laat je bijstaan door ons behulpzaam team en wij zoeken samen met jou naar een gepersonaliseerde aanpak voor jouw bedrijf.

Wanneer connecteer je met tim?

Waarom tim?

Met tiontwikkel je het digitaal en sociaal innovatief vermogen van jouw organisatie door middel van fygitale en narratieve kracht.

Hoe werkt tim?

Met tiwerk je van enkelvoudig naar meervoudig en creëer je een extra financiële waarde en een klantbindende factor.

Probeer tim nu uit!

Enthousiaste & tevreden cliënten