Brede & Evidence-Based Expertise Onder Één Dak

 

KLANTGERICHTE & TRANSPARANTE CONSULTANCY, TRAINING,

COACHING, CALL- EN CONTACTCENTEROPLOSSINGEN.

SEBECO bouwt call en contact center modellen op de innovatieve arbeidsorganisatorische principes van het customer engagement management model. Hierbij focust zij zich op de narratieve inrichting van klantprocessen waarbij klantervaring en klantbeleving centraal staan.

De narratieve methodiek laat toe om het verhaal dat mensen over zichzelf en hun wereld vertellen in kaart te brengen. Aan de hand daarvan kunnen problemen die de personen ervaren in perspectief worden geplaatst met hun leven. Het leidt er toe dat mensen nieuwe oplossingen ontdekken en dat mensen bepaalde gebeurtenissen verwerken en loslaten.

Op die manier herontwerpt SEBECO via haar expertise in arbeidsinnovatie de verschillende kennisgebieden en verbindt ze onderling met elkaar. Deze verbinding wordt tot stand gebracht aan de hand van consultancy, training, coaching. Ook business process management, conversation intelligence en customer interaction value komen hierbij aan bod.

Onze kennisgebieden en expertise

digitale transformaties

Digitale transformatie

Digitale transformatie is geen mogelijkheid meer, maar een noodzaak. Wie niet op tijd schakelt, kan niet volgen. De adviseurs van SEBECO ondersteunen uw organisatie bij klantgerichte digitalisering.

omnichannel services

Inbound- & outbound omnichannel services

Call- en contactcenters zijn niet meer uit ons dagelijks leven weg te denken. Bijgevolg vormt een duidelijke communicatie de basis van een gezonde relatie met uw (potentiële) klant. Heeft u zin in een ‘slimme’ dialoog met uw klant?

organisatieontwikkeling

Organisatieontwikkeling

Verandering is complex, vraagt inzet van medewerkers en stuit vaak op enige weerstand. De adviseurs van SEBECO helpen u graag verder bij het doorvoeren van een ontwikkelingsproces op maat en bij het realiseren van duidelijke communicatie bij uw verandertraject.

strategie

Strategie

Zonder een heldere strategie is het moeilijk om de doelstellingen van uw organisatie te bepalen en verwezenlijken. De adviseurs van SEBECO begeleiden u dankzij hun expertise bij het implementeren van de juiste, klantgerichte strategie die uw prestaties zal hefbomen.

data science

Data science & tech solutions

Data is het nieuwe goud. Met behulp van de juiste data-architectuur en het databeheer kan veel bereikt worden. De adviseurs van SEBECO zorgen op basis van een data-gedreven aanpak voor de optimalisatie van de financiële en niet-financiële waarde van uw organisatie.

talentontwikkeling

Talentontwikkeling

De term ‘levenslang leren’ is niet meer weg te denken uit de wereld van vandaag. Inspireer en stimuleer de persoonlijke ontwikkeling van uw medewerkers met de juiste learning- en talentmanagementstrategie. Bent u klaar om het talent binnen uw organisatie te versterken?

Wil u graag met ons samenwerken?

 

Bij SEBECO vinden we het belangrijk dat we goed bij elkaar passen, we gaan dan ook graag een dialoog aan.
Voor meer informatie, vragen of een prijsofferte kan u ons vrijblijvend contacteren.