Nieuws

Events

Er zijn momenteel geen aankomende events.

Community

SEBECO is initiatiefnemer en lid van meerdere Communities.

De juiste partners bij elkaar brengen kan leiden tot de meest innovatieve ideeën en unieke samenwerkingen. Wil u graag connecteren en kennisdelen met vakgenoten via onze Community? Aarzel dan niet om ons te contacteren, wij helpen u graag verder.

Werken 3.0

SEBECO triggert organisaties op een andere manier naar voor hen relevante arbeidsorganisatorische zaken te kijken. Dit leidde in 2013 tot het ‘Werken 3.0’-initiatief dat met tal van stakeholders wordt ingericht. Samen met prof. dr. Henk Volberda van de Erasmus Universiteit van Rotterdam onderzoekt SEBECO het sociaal innovatievermogen van Vlaanderen.

Tijdens het ‘Werken 3.0 Congres’ van 2013 en in aanwezigheid van tal van prominenten wordt de Vlaamse Innovatiemonitor gelanceerd. Via casestudy’s, artikels en de publicatie van het boek ‘Werken 3.0’ laat SEBECO zien hoe haar systeem-point of view wordt vertaald naar concrete projecten en resultaten.

  LEES MEER

Werken 4.0

In 2021 staat SEBECO aan de vooravond van ‘Werken 4.0’, waarbij het belang van digitalisering in uw organisatie wordt aangetoond, naast de bestaande aandacht voor sociale en technologische innovatie.

Het ‘Werken 4.0’-initiatief staat stil bij de volgende vragen:

Hoe gaan organisaties om met de veranderingen en het digitale tijdperk?
Wat brengt de digitale toekomst of is het een fygitale toekomst?
Leiden de toepassingen van kunstmatige intelligentie en Data Analytics tot nieuwe juridische risico’s en ethische dilemma’s?

BreakOut Business Netwerk

Het BreakOut Business Netwerk helpt u om structuur te vinden in de chaos en een houvast te krijgen bij uw beslissingen. Binnen de schoot van Ugent werd de leerstoel ‘BreakOut Leiderschap’ opgezet, waarbij innovatief leiderschap wordt ondersteund en anderen worden ondersteund bij het vernieuwen van hun leiderschap. Deze multidisciplinaire leerstoel moet het resultaat zijn van een partnership van bedrijven en organisaties die zich samen verenigen in de rechtspersoon Break-out Leadership.

Vanuit co-creatie zet u co-projecten op en hefboomt u ondernemerschap via de (nieuwe) wetenschappelijke inzichten van leiderschap en innovatie.

Wil u graag met ons samenwerken?

 

Bij SEBECO vinden we het belangrijk dat we goed bij elkaar passen, we gaan dan ook graag een dialoog aan.
Voor meer informatie, vragen of een prijsofferte kan u ons vrijblijvend contacteren.