Business-to-Business

 

SEBECO BIEDT EXCELLENTE DIENSTEN AAN TAL VAN BEDRIJVEN UIT VERSCHILLENDE SECTOREN.

Brede inzetbaarheid en flexibiliteit staan centraal bij SEBECO, waardoor we er steeds weer in slagen om onszelf heruit te vinden naargelang de behoeften van de klant. Ondanks deze constante zelfreflectie, blijft SEBECO steeds trouw aan haar eigen waarden en visie. Zowel de interne en externe klant staan centraal en het narratieve aspect neemt een duidelijke plaats in alles dat SEBECO doet.

Met dit in het achterhoofd bieden wij verschillende klantgerichte en evidence-based diensten aan bedrijven uit allerlei sectoren.

KMO-portefeuille

SEBECO is door de Vlaamse Overheid erkend als dienstverlener voor de KMO-portefeuille. Dit wil zeggen, dat u als KMO, 20% tot 30% van uw opleidingskost kan terugvorderen. Het maximale steunplafond ligt sinds 2020 vast op €7.500/jaar.

In het kader van de KMO-portefeuille biedt SEBECO opleidingen en advies aan KMO’s en zelfstandigen. U kan een subsidieaanvraag indienen wanneer u een persoon die werkende is binnen uw organisatie inschrijft voor een opleiding of u advies vraagt aan een dienstverlener. Deze aanvraag moet ten laatste 14 dagen na de startdatum van de presentaties zijn ingediend.

Via 7 eenvoudige stappen kan u een subsidieaanvraag indienen.

Andere subsidiemogelijkheden

Brussels Hoofdstedelijk Gewest             

Indien uw KMO of zelfstandige zaak gevestigd is in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest, kan u een subsidie aanvragen wanneer u of uw medewerkers een opleiding volgen. De opleiding mag maximum 6 maanden duren en de subsidieaanvraag moet ten laatste 1 maand vóór de start van de opleiding ingediend worden. U krijgt 40 tot 70% van de kosten vergoed.

Co-valent

U kan bij Co-valent terecht voor een subsidieaanvraag indien uw organisatie actief is in de chemie-, kunststoffen- of life sciencessector.

Educam

U kan bij Educam terecht voor een subsidieaanvraag indien uw organisatie actief is in de automotive sector of  aanverwante sectoren.

Werkbaarheidscheque

De werkbaarheidscheque kan aangevraagd worden door eenmanszaken, KMO’s en grote ondernemingen actief in de (social)profitsector. Deze organisaties kunnen tot €10.000 steun krijgen om knelpunten rond werkbaar werk binnen de organisatie in kaart te brengen en zo de arbeidsomstandigheden duurzaam te verbeteren.

Logos   

U kan bij Logos terecht voor een subsidieaanvraag indien uw organisatie actief is in de internationale handel, het vervoer en de logistiek. (enkel voor bedienden)

Liberform

U kan bij Liberform terecht voor een subsidieaanvraag indien u een vrij beroep heeft.

kmo-portefeuille
vlaio

Wil u graag met ons samenwerken?

 

Bij SEBECO vinden we het belangrijk dat we goed bij elkaar passen, we gaan dan ook graag een dialoog aan.
Voor meer informatie, vragen of een prijsofferte kan u ons vrijblijvend contacteren.