Aan de slag als callcenter medewerker bij SEBECO

Een job als medewerker in een callcenter is meer dan bellen. De functie van callcenter medewerker wordt wel vaker afgeschilderd als een eentonige functie met weinig mogelijkheden. Vergeet dit stereotype beeld maar snel. Als medewerker bij SEBECO geniet je van een open cultuur waar het ontwikkelen van talenten en het werken in een psychologisch veilige omgeving centraal staat.

 

Soorten functies in het callcenter

Ambieer je een functie in ons callcenter? Bij SEBECO kan je starten als televerkoper of als helpdesk operator. In beide functies staat een optimaal klantcontact centraal, maar elk met een apart doel.

Als televerkoper haal je jouw beste verkoopskills naar boven. Je overtuigt de klant van de waarde van jouw aanbod aan de hand van de geschikte argumenten. Indien je zou kiezen voor een functie als helpdeskoperator, treed je op als adviseur en zal je dringende vragen van klanten beantwoorden. Hierbij zijn empathie en goede luistervaardigheden van groot belang. Sterke communicatieve vaardigheden en een luisterend oor dragen bij tot de beste ervaring voor de klant. Dat is natuurlijk het ultieme doel van een callcenter, een gelukkig en geholpen persoon aan de andere kant van de lijn.

Wanneer alles vlot verloopt kan je op termijn eventueel doorgroeien naar een andere functie, zoals first aid agent of quality steward. Bij deze functies komt meer verantwoordelijkheid kijken en sta je in rechtstreeks contact met onze opdrachtgevers.

 

Verschillende sectoren en bedrijven

Het eentonige beeld van een callcenter is volkomen verleden tijd. Tijdens jouw eerste weken in het SEBECO-callcenter word je toegewezen aan één project. Hiervoor krijg je een gerichte opleiding met alle nodige informatie. Op deze manier krijg je de kans om de manier van werken en de tools onder de knie te krijgen, op jouw eigen tempo.

Naarmate je evolueert in jouw functie, word je ook ingezet op andere projecten. Deze projecten bevinden zich op verschillende niveaus, van grote bedrijven tot zorg- en overheidsinstellingen. Door de variatie aan onderwerpen en klanten heb je een divers takenpakket, wat ervoor zorgt dat je werkdag voorbij vliegt!

 

Groeien, zowel persoonlijk als professioneel

Ontwikkelen van competenties is een belangrijk punt in de visie van SEBECO. Zowel op persoonlijk als op professioneel vlak is er bij iedereen nog ruimte om bij te leren en te groeien. Met verschillende manieren van monitoring en evaluatie tillen wij jou naar een hoger niveau, rekening houdend met jouw eigen ambities en mogelijkheden natuurlijk. Daarnaast zijn ook jouw collega’s en teamcoach er steeds om je verder te helpen.

Word je gelukkig bij het helpen van klanten? Kan je precies aanvoelen naar wat een klant op zoek is? Of ben je juist een geboren verkoper?
Bekijk snel onze openstaande vacatures en ga aan de slag in het SEBECO-callcenter! Bij vragen mag je ons steeds contacteren via jobs@sebeco.com.

  • On 30/08/2021